HUR FUNGERAR DET

Så – hur kan du få all denna kraft från de rena naturliga ingredienserna i TestoGen?

testogen products

Här är den vetenskapliga delen.

Testosteron är vad som brukar kallas steroidhormon. Det är det som gör mannen till en man (Även kvinnor har en liten mängd men det går vi inte in på här). Allt detta börjar innan du föds, når sin topp under puberteten och minskar sedan med ökande ålder.

Nedan visar hur mycket du förlorar, och hur snabbt:

pic

Det ser inte så bra ut, eller hur? Det kan upplevas som särskilt alarmerande om din fysiska förmåga och dina muskler är viktiga för dig, men det drabbar dig även på andra sätt. Du kommer att uppleva en nedåtgående spiral när dina testosteronnivåer sjunker.

 

 • Trötthet och depression
 • Sviktande libido (för att inte nämna din stolthet och egen tillfredställelse) oavsett hur het din partner är
 • Fett börjar samlas kring din midja
 • Koncentration och minne är inte vad de har varit

Men nu kan du göra något detta på ett enkelt sätt. Använd TestoGen, det naturliga och säkra sättet att lägga dessa bekymmer bakom dig och börja LEVA igen!

DEN SÄKRA OCH NATURLIGA TESTOSTERONBOOSTERN

De naturliga ingredienserna i TestoGen har testats grundligt så att de är säkra att använda.

Gå för det naturliga sättet att öka ditt testosteron. Den unika kombinationen av elva ingredienser i TestoGen arbetar för att ge dig styrka och uthållighet för att inte tala om att du skärper dig så att du kan ta någonting på när som helst. Elva säkra, aktiva ingredienser (och inget annat som vi inte har nämnt) med kraften att göra DIG aktiv i åtanke och kropp.

NY, FÖRBÄTTRAD FORMULA

Vi har förbättrat TestoGen så att du kan vara säker på att du får den mest aktuella, forskade formeln som använder de mest effektiva ingredienserna i optimala mängder för att ge dig enastående resultat.

Vi har lagt till fem kraftfulla nya ingredienser, ÖKAT mängden av två viktiga ingredienser, och inkluderat en BÄTTRE, mer absorberbar form av två andra.


Beställ nu

TESTOGEN – SÅ VAD ÄR DET?

Testosteronförstärkare i form av LOTS av stora, naturliga ingredienser finns i TestoGen, i just de rätta mängderna för att göra jobbet ordentligt. Ta en titt på dessa:

BIOPERINE

Härrör från svartpeppar och ökar biotillgängligheten signifikant av alla övriga innehållsämnen i TestoGen. Detta innebär att flera av de aktiva ingredienserna absorberas av din kropp vilket gör dem mer effektiva. Med andra ord, inklusive Bioperine i TestoGen-formeln, får du bättre resultat!

ZINC

är en väldigt effektiv testosteronförstärkare och välkänd afrodisiakum; zink är en viktig del av ostron. Det är också viktigt att hålla din sperma frisk och ansvarig för att många kroppsliga funktioner fungerar som de ska. Du kan förlora zink genom svett så det är viktigt att hålla dina nivåer fyllda om du är i fitness – eller någon annan aktivitet som gör att du svettas!

VITAMIN B6

behövs av kroppen för över 100 olika funktioner, så det spelar en avgörande roll i din övergripande hälsa. B-vitaminer är också viktiga för testosteronproduktionsprocessen, och studier har visat att vitamin B-brist är kopplad till lägre testosteronnivåer och ökade östrogennivåer, samt att påverka de totala energinivåerna. Vitamin B6 i TestoGen hjälper dig att bekämpa trötthet och irritation samt hjälpa din kropp att producera mer testosteron.

RÖTT GINSENGEXTRAKT

tas från växtens rot och är en välkänd afrodisiakum som ger den det alternativa namnet “manrot”. Det är också en libidostimulator som kan skydda testiklarna från skador av dioxiner, som hjälper till med starka erektioner. I TestoGen ger det dig en stark känsla-bra faktor för att skärpa dig både fysiskt och mentalt och gör dig redo att ta itu med någonting!

FENUGREKEXTRAKTEXTRAKT

är en ört med libidohöjande, testosteron-boostande frön. Fenugrek är ett säkert, naturligt sätt att öka din styrka, uthållighet och vitalitet eftersom det ökar insulinfrisättningen vilket hjälper till att öka musklerna. Fenugreek har också kraftfulla antioxidantegenskaper för att säkerställa att de skadliga fria radikalerna hålls kvar så att din kropp kan fungera effektivt.

D-ASPARTISYRA

är en aminosyraregulator som hjälper till att producera hormoner, inklusive luteiniserande hormon. Detta stimulerar produktionen av testosteron och hjälper i sin tur till I produktionen av magra musklar och en övergripande ökning av styrka och uthållighet – och din libido kommer definitivt att få en ökning av det! Forskning tyder på att D-aspartic kan öka testosteronproduktionen med över 45% inom några veckor – och TestoGen har mer av det per portion än någon annan produkt på marknaden.

VITAMIN K1

hjälper till att hålla dina ben starka och hälsosamma, men den viktigaste orsaken till att vi har inkluderat detta viktiga vitamin är att det hjälper din kropp att absorbera vitamin D som också är i TestoGen-formuleringen mer effektivt, vilket ökar de testosteronförbättrande fördelar som du kommer att få från vitamin D!

NÄSSELLÖVSEXTRAKT

Du kommer att känna det vid namnet stickande nässla men visste du att det kan hjälpa till att öka dina testosteronnivåer? Testosteron gillar att binda sig till ett protein som heter SHGB. Men när det är knutet till protein är testosteron inte särskilt användbart. Forskning tyder på att nässlebladet också binder till SHBG, vilket ger din testosteron fri att cirkulera blodbanan och göra mycket mer användbara saker som att bygga muskler och öka din libido.

BOR

är ett spårmineral som finns i jordens jord och vissa frukter och grönsaker. Studier har visat att även en liten mängd bor räcker för att avsevärt öka testosteronnivåerna. En studie visade att män som tog 10 mg bor per vecka uppvisade en 28% ökning av fritt testosteron och en minskning av östrogenhalterna. I en annan studie visade manliga kroppsbyggare som hade ett dagligt bortillskott i sju veckor en signifikant ökning av testosteronnivåerna jämfört med dem som tog placebo.

VITAMIN D

studier har visat att män med tillräckliga vitamin D-nivåer har signifikant högre testosteronnivåer än de med låga D-vitaminhalter. Vilket innebär att öka ditt D-intag kan få en mycket positiv effekt på dina testosteronnivåer. TestoGen använder vitamin D3, cholecalciferol, som kan lyfta din fria testosteronnivå (testosteron som inte är fäst vid protein, så det svävar runt i blodet) samt sänka hastigheten på testosteronomvandling till östrogen. Det är en win-win-situation. Dessutom fungerar D-vitamin ännu bättre när det tas med magnesium, bor och vitamin K, vilket givetvis alla ingår i TestoGen-formuläret.

MAGNESIUM

är ett viktigt näringsämne som spelar en viktig roll vid testosteronproduktionen. En studie visade att män som tar 750 mg magnesium per dag i fyra veckor visade en 26% ökning av testosteronnivåerna. Magnesium hjälper också till att främja kvalitetssömn, vilket är viktigt för god testosteronproduktion. Forskning visar att de flesta vuxna inte konsumerar tillräckligt med magnesium, så vi har lagt till en generös dos av varje TestoGen-tjänst som gör att du får mer än tillräckligt med det.

Finns det något bevis på dessa krav?

Det har skett mycket klinisk forskning kring testosteronförstärkare genom åren så att du kan vara säker på att få bra resultat. Kolla in det här lilla urvalet av kliniska studier:

 

 • 1) Många studier har visat en stark koppling mellan vitamin D-nivåer och testosteronnivåer. I en tysk studie sattes en grupp överviktiga män på ett 12-månaders långt viktminskningsprogram. De var uppdelade i två grupper. Den första gruppen fick ett placebotillskott och den andra gruppen fick vitamin D3-tillskott. Inte bara minskade männen med vitamin D i genomsnitt 6 kg, men de visade också en signifikant ökning av testosteronnivåerna. upp till 25 procent i genomsnitt. En annan studie jämförde vitamin D och testosteronnivåerna av 652 koreanska män över 40 år och fann att de med en D-vitaminbrist var 2,65 gånger mer benägna att även ha en testosteronbrist.
 • 2) Fenugrek – en studie ledd av australiensisk vetenskapsman Elizabeth Steels år 2011 uppgav att fenegrek hade: “en signifikant positiv effekt på fysiologiska aspekter av libido och kan hjälpa till att upprätthålla normala hälsosamma testosteronnivåer”.
 • 3) D-asparaginsyra visade sig öka testosteron i en studie utförd av ett team av italienska forskare år 2009 som drog slutsatsen att “D-asparaginsyra är en fysiologisk aminosyra som förekommer huvudsakligen i hypofysen och testiklarna och har en roll i förordningen av frisättningen och syntesen av LH och testosteron hos människor … “
 • 4) Den amerikanska forskaren Luke Bucci fann att “kontrollerade studier av asiatiska ginsengs hittade förbättringar i träningsförmåga … förbättringar i muskelstyrka, maximal syreupptagning, arbetsförmåga, bränslehomeostas, serumlaktat, hjärtfrekvens, visuell och auditiv reaktionstid, vakenhet och psykomotoriska färdigheter har också dokumenterats upprepade gånger “.

Fullständiga referenser finns på sidan Vetenskapliga Studier om du vill läsa mer.

TESTOGEN ÄR ENKELT, EFFEKTIVT, SÄKERT OCH NATURLIGT.

 

 • Fyra kapslar om dagen, efter måltid. Hur svårt är det?
 • Alla naturliga ingredienser är av högsta kvalitet
 • Ingredienser som har bevisats kunna öka testosteron
 • Vad väntar du på?