Frågor & Svar

Med något så viktigt som att öka ditt testosteron, då är det nödvändigt att du ställer en rad frågor. Är det säkert? Hur länge bör jag ta det? Hur mycket tester har genomförts på ingredienserna?

För att hjälpa dighar vi sammanställt femton av de mest frekventa frågorna om TestoGen. Om du fortfarande är osäker, varför inte ringa oss och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa till!

1. Är testosterontillskott säkra?

Om det används enligt anvisningarna, TestoGen är väldigt säkert och effektivt. TestoGen’s naturliga ökning av testosterone består av derivate från örter och mineraler; vissa av dessa har använts i traditionella asiatiska läkemedel under århundraden. Men vi kan naturligtvis inte tala för alla testosteronökande tillskott

2. Vilka är TestoGen avsedda för?

Alla vuxna män som är äldre än arton år, som behöver öka sin testosteronnivå. TestoGen innehåller naturliga tillskott som ökar ditt testosteron utan potentiellt skadliga tillsatser som tillverkade steroider. Det är populärt bland män som ägnar sig åt kroppsbyggande, uthållighetstävlingar, idrottsutövare av alla typer och i stort sett alla aktiviteter som kräver styrka och uthållighet. Det är också högst effektivt för män med sjunkande libido och relaterade problem i sängen.

3. Does TestoGen contain any banned substances?

TestoGen innehåller endast riktiga, naturliga ingredienser men lagstiftningen skiljer sig mellan länder och visa örter kan vara förbjudna. Om du utövar någon idrott eller annan tävlingsinriktad aktivitet, kontrollera först med ansvarigt idrottsförbund vilka föreskrifter som gäller angående tillskott. Vi levererar till hela världen men det är ditt ansvar att kontrollera om allt innehåll i ett tillskott är tillåtet. TestoGen deklarerar tydligt alla ingredienser på etiketten för att underlätta detta.

4. Hur vet jag om jag har lågt testosteron?

Det enklaste sätet att kontrollera dina symptom är att använda våra snabbfrågor. Det ger dig en god bild över var du står i ett spektrum av testosteronnivåer vilket kan påverka vilken dosering av TestoGen. Kanske har lämnat blodprov som gett dig en fingervisning om hur dina testosteronvärden ser ut. Oavsett, det är viktigt att kontrollera detta regelbundet för att övervaka alla förändringar.

5. Vilka förbättringar kan jag förvänta mig när jag tar TestoGen?

TestoGen kommer att förbättra sinne och kropp som får dig både känna och se bra ut. De åtta huvudsakliga aktiva ingredienserna arbetar tillsammans för att öka dina testosteronnivåer som ger dig ökad styrka och uthållighet genom utvecklad muskelmassa så att du kan trända hårdare, snabbare och längre. Överflödigt kroppsfett kommer att vara ett minne blott. Det förbättrar ditt kärleksliv genom ökad sexlust och prestationsförmåga! Andra fördelar är förbättrat fokus och motivation, ett bättre humör och lägre stressnivåer, även sänkt kolesterol och blodtryck.

6. Hur länge tar det innan det ger effekt?

Detta kan veriera beroende på symptom som orsakas av lågt testosteron, och hur allvaligt det är. Det bör finnas tecken på förbättringar av humör, fokus och vitalitet inom en vecka eller så. Om du främst är intresserad av muskelutveckling och styrka kommer detta inte att märkas lika snabbt eftersom det tar tid att bygga dessa nivåer, men du bör se en skillnad inom en månad till sex veckor, förutsatt att du håller dig till ett träningsprogram.

7. Hur många kapslar kan jag ta dagligen?

Vuxna, ta 4 kapslar ungefär 20 minuter före din frukost. Vägbeskrivning bör följas på både träningspass och träningsdagar.Rekommenderad träningstid: 2 månader på och 1,5 veckor av.

8. Kan jag ta allt vid samma tillfälle under dagen, eller måste jag sprida ut det?

Det är alltid bättre att sprida ut doserna över dagen, om du inte bara tar en enda kapsel. Hursomhelst, man brukar inte äta alla sina måltider samtidigt! Kroppen behöver näring i omgångar under dagen så att näringsämnen kan tas upp ordentligt och inte pressas genom matsmältningssystemet där det går förlorat.

9. Kan jag ta TestoGen under längre perioder?

TestoGen kommer att bidra till att öka ditt testosteron på ett helt naturligt sätt så det finns ingen gräns som sådan hur länge du kan ta det. Men, din kropp kan bli slö och sakta ner av att göra allt arbete själv om du använder tillskott hela tiden. Det är en god idé att göra ett uppehåll några veckor efter några månaders användning, och se att dina normala funktioner är som de ska.

10. Vad händer om jag glömmer att ta det?

Det spelar verkligen ingen roll. Fortsätt bara som vanligt nästa dag. Vi rekommenderar inte en dubbel dos nästa dag, detta av samma skäl som inte ta en hel dags dos vid ett tillfälle.

11. Jag använder andra tillskott. Kan jag ta TestoGen samtidigt?

TestoGen bör inte interagera med andra testosteronökande tillskott, därför är svaret ja. Men, ingredienserna i TestoGen är noggrant avvägda för att leverera ett komplett svar på låga testosteronnivåer, och enda sättet att avgöra hur väl det fungerar är att använda det utan något annat samtidigt.

12. Måste jag ändra min kost?

Nej. Faktum är att när dina testosteronnivåer ökar kommer din kropp att kunna använda proteiner mer effektivt, vilket hjälper till att bygga muskelmassa.

13. Vilka priser gäller? Får man rabatt vid köp av större antal?

Ja, vi har några riktigt bra erbjudanden för kunder som vill ha en långsiktig utveckling av muskler och styrka. Ta en titt på vår beställningssida och avgör vad som passar dig bäst.

14. Hur lång tid tar en leverans?

1-dagsleverans på land i Storbritannien. För alla andra länder varierar det.

15. Kan jag köpa TestoGen någon annanstans?

För närvarande sker endast försäljning online. Detta gör att vi alltid kan ge den bästa service till våra kunder med bibehållen kontroll över hela processen.

Om du fortfarande har en fråga som du inte fått besvarad här, ring oss och vi kommer att besvara din fråga.